2013 m. gruodžio 30 d., pirmadienis

Kalėdiniai skanėstai

Laikotarpis prieš Kalėdas man patinka tuo, kad namuose pasklinda kepamų meduolių kvapas, o virtuvė skendi ne tik kvapuose, bet ir miltuose:)

Šiais metais tradiciškai kepiau imbierinius namelius.

                                                  Aš dariau tešlą,                                                  




             dukra kočiojo,            

                                                      o sūnus dekoravo:)



















Štai taip gamybinės rangos metodu prisigaminome namelių ne tik sau, bet ir dovanoms:)


Tada atėjo eilė kepti meduoliukus-sausainukus:)
Kai kepame sausainukus, vyksta kažkokie mistiniai dalykai - tešlos lyg ir daug, o iškeptų sausainių lieka labai mažai.


O didžiausias top'as šiais metais buvo tris dienas, tris naktis virtas Kalėdinis apelsinų džemas:


Kai dovanos paruoštos, galima ramiai laukti švenčių:)







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą